Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Olası yangın yahut herhangi bir ateş yerinde binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları bünyelmaktadır.

Başkaca, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu emrazıyla birliklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya sebep vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Külüstür kuruluşlarda bina dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni yapılarda (ekol, alışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve Yangın Merdiveni Kapısı sayı bakımından en azca yarısının elden bina dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına alınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içinde kâin insanoğluın ve özge kıvrakların yangın veya rastgele bir ivedi yer esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme malik, gestaltlması zaruri, gestaltların vazgeçilemez unsurları ortada yer almaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece sağlıklı ise buna rabıtalı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder peşışını getirmektedir.

Horda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında müdafaa sağlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page