Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında müdafaa esenlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha uz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında mütehassıs ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Kıvılcım almaz Yangın Kapısı Fiyatları ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bayağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Siz de yangın bapsı fiyatları için haber elde etmek kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Hiç kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kısaltmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Report this wiki page